Het Kasteel van Den Haag

Het centrum voor de administratie van het Graafschap Holland (hoort bij het spel Koninkrijken der Renaissance)
Officiële site van het spel : www.dekoninkrijken.com
 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   ma apr 04, 2011 10:09 pm

Citaat :
[rp]
  Aan het Volk van Holland,

  Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal, Keizerlijke Heraut van Holland, in samenspraak met het College der Hollandse Heraldiek de volgende feiten aan:


  • Door het niet tijdig of verzuimen van het brengen van de verschillende Huldes zullen de volgende terugvorderingen uitgevoerd worden vanaf vandaag met toestemming van onze geliefde Keizer, Zijne Keizerlijke Majesteit Alveran de Varagine, Keizer van het Sacrum Romanum Imperium Nationis Germanicae en Hare Hooggeboren Gravin Karanda de Mérode de Ligne, Gravin van Holland en Leerdam, Dame van IJsselmonde.

   • MrGroar von Valendras verliest per direct zijn titel van Graaf van Gouda. Graafschap Gouda zal weer onder het beheer van de regerende Graaf/Gravin van Holland komen.
    Mrgroar von Valendras zal de titel, het schild en de bijbehorende kroon niet meer mogen dragen en heeft hierdoor geen verantwoordelijkheden meer over Gouda. Zijn verplichtingen wegens zijn voormalige Adelstand komen hierdoor ook te vervallen.

    Door het verlies van Leenheer, Mrgroar von Valendras, zullen verder de volgende wijzigingen plaats vinden;
    • De Teutoonse Orde verliest de gronden van Gouderak.

   • Damianus en Sothis dela Mendoza verliezen per direct de titels van Graaf en Gravin van Westland. Graafschap Westland zal weer onder het beheer van de regerende Graaf/Gravin van Holland komen.
    Damianus en Sothis dela Mendoza zullen de titel, het schild en de bijbehorende kroon niet meer mogen dragen en hebben hierdoor geen verantwoordelijkheden meer over Westland. Hun verplichtingen wegens hun voormalige Adelstand komen hierdoor ook te vervallen.

    Door het verlies van Leenheer en dame, Damianus en Sothis dela Mendoza, verliezen de volgende personen eveneens hun titels;
    • Sonho de Ligne Carvalho-Guimarăes, Baron van Liesveld, Heer van Poortugaal, verliest de titel Heer van Wateringen
    • Modred Junior dela Mendoza verliest de titel Heer van Naaldwijk


  • Na overleg met het College der Hollandse Heraldiek over het niet tijdig of verzuimen van het brengen van de verschillende (Leen)Huldes zullen de volgende terugvorderingen uitgevoerd worden vanaf vandaag;

   • Indy van Rapenburghe de Clermont en Blub van Rapenburghe verliezen per direct de titel Dame en Heer van Texel.
    Heerlijkheid Texel zal weer onder het beheer van de regerende Graaf/Gravin van Holland komen.
    Indy van Rapenburghe de Clermont en Blub van Rapenburghe zullen de titel, het schild en de bijbehorende kroon niet meer mogen dragen en hebben hierdoor geen verantwoordelijkheden meer over Texel. Hun verplichtingen wegens hun voormalige Adelstand komen hierdoor ook te vervallen.

   • Dragothar Ooms verliest per direct de titel van Heer van Giessenlanden.
    Heerlijkheid Giessenlanden zal weer onder het beheer van de regerende Graaf/Gravin van Holland komen.
    Dragothar Ooms zal de titel, het schild en de bijbehorende kroon niet meer mogen dragen en heeft hierdoor geen verantwoordelijkheden meer over Giessenlanden. Zijn verplichtingen wegens hun voormalige Adelstand komen hierdoor ook te vervallen.


  • Niekhzm Vencedor, zal teruggezet worden in rang binnen de Orde van de Hollandse Leeuw.

   • Op aanvraag van Gravin Karanda de Mérode de Ligne, Gravin van Holland en Leerdam, Dame van IJsselmonde en na overleg met het College der Hollandse Heraldiek, is besloten om Niekhzm Vencedor terug te zetten in rang binnen de Orde van de Hollandse Leeuw.
    Dit door zijn wijze van communiceren binnen de Raadkamers en het openlijk beschuldigen van de Raad van Holland, waar Niekhzm Vencedor zelf ook in zetelt, van ongelijke behandelingen, en zijn negatieve en afbouwende kritieken die Niekhzm Vencedor leverde.
    Vanaf vandaag mag hij het ornament van Commandeur dragen.


   Bijgevoegd kunt u een verklaring van Gravin Karanda de Mérode de Ligne, Gravin van Holland en Leerdam, Dame van IJsselmonde, vinden.

  • Sinds enkele dagen is de Ghislenus Bibliotheek weer in gebruik genomen.  • De volgende functies binnen het College der Hollandse Heraldiek zijn deze open voor kandidaturen:

   • Persevant der Blazoenering en Vexillollogie
   • Persevant der Genealogie
   • Persevant der Steekspelen


   Volgende kwaliteiten zijn benodigd om te solliciteren:

   • inwoner zijn van het Graafschap Holland
   • een leeg strafblad bezitten (of althans vrij van recente beschuldigingen)
   • een goede motivatie hebben
   • een aanbevelingsbrief hebben van een lid van de Hollandse Adel (voor de posten van Heraut)
   • over een zekere kennis beschikken van tekenen en schilderen (hrp: kunnen werken met grafische programma’s) voor de posten der Blazoenering en Vexillollogie en Zegelkunde


   De functies blijven open voor sollicitaties zolang er geen kandidaten zijn aangenomen. Sollicitaties mogen via PM verzonden worden aan de Keizerlijk Heraut van Holland.  Getekend op de 4de dag van de maand april in het jaar des Herens 1459 te Den Haag,


[/rp]

Karanda schreef:
[rp]Wij, Karanda de Mérode de Ligne,
Gravin van Holland en Leerdam
Dame van IJsselmonde

Laten hierbij weten dat wij het volgende hebben besloten na raadpleging van het Hollandse Heraldisch College en met goedkeuring van onze leenheer, Zijne Keizerlijke Majesteit Alveran de Varagine, Keizer van het Sacrum Romanum Imperium Nationis Germanicae,

MrGroar von Valendras de titel van Graaf van Gouda te ontnemen. Wij zijn tot dit besluit gekomen aangezien hij herhaaldelijk heeft nagelaten tijdig trouw te zweren aan de graven van Holland. Hij was te laat in de termijnen Romerio I, Alyssa I, Alyssa II, Christiaan I, Colonel II en Karanda III. In de termijn van Raboude I en Asmael I heeft hij zelfs in het geheel geen trouw gezworen.

Damianus en Sothis dela Mendoza de titel van Graaf en Gravin van Westland te ontnemen. Wij zijn tot dit besluit gekomen aangezien zij herhaaldelijk hebben nagelaten tijdig trouw te zweren aan de graven van Holland. Zij waren te laat in de termijnen Christiaan I, Colonel II en Karanda III.

Verder laten wij weten dat wij na overleg en met goedvinden van het Hollandse Heraldisch College het volgende hebben besloten:

Dragothar Ooms zijn titel van Heer van Giessenlanden te ontnemen. In het verleden is deze Heer herhaaldelijk te laat geweest met het zweren van trouw. Tot op heden wij hebben wij geen eed van trouw van hem ontvangen ondanks dat hij wel deelneemt aan het leven zijn stad.

Indy van Rapenburghe de Clermont en Blub van Rapenburghe de titel van Dame en Heer van Texel te ontnemen. In het verleden hebben zij beide herhaaldelijk te laat trouw gezworen. Tot op heden Tot op heden wij hebben wij geen eed van trouw van hen ontvangen ondanks dat Dame Indy wel deelneemt aan het leven van haar stad.

Voorts laten wij weten dat wij na overleg en met goedvinden van het Hollandse Heraldisch College hebben besloten Niekhzm Vencedor van Grootofficier in de Orde van Verdienste van de Hollandsche Leeuw terug te zetten naar Commandeur. De reden voor dit besluit is dat de wijze van communiceren van dit raadslid niet passend geacht wordt. Het openlijk beschuldigen van de Raad van een ongelijke behandeling alsmede de negatieve en afbouwende kritiek die dit raadslid binnen de Raad leverde zijn een Grootofficier van de Orde van de Hollandse Leeuw onwaardig. Wij hopen dat hij hierin aanleiding ziet om zijn gedrag in de toekomst te wijzigen.

Geschreven en getekend op de derde april van het Jaar des Herens 1459

Karanda de Mérode de Ligne[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   vr apr 15, 2011 9:40 pm

Citaat :
[rp]
  Aan allen die dit lezen,

  Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Keizerlijk Heraut van Holland, in samenspraak met het College der Hollandse Heraldiek de volgende feiten aan:


  • De benoeming van Silvain Nicolas Valentin Hugo de Ligne in de functie van Hollands Persevant der Blazoenering en Vexillollogie.


  De volgende post in het College der Hollandse Heraldiek die open is voor kandidaturen:

  • Persevant der Genealogie
  • Persevant der Steekspelen  Volgende kwaliteiten zijn benodigd om te solliciteren:

  • inwoner zijn van het Graafschap Holland
  • een leeg strafblad bezitten (of althans vrij van recente beschuldigingen)
  • een goede motivatie hebben
  • een aanbevelingsbrief hebben van een lid van de Hollandse Adel (voor de posten van Heraut)
  • over een zekere kennis beschikken van tekenen en schilderen (hrp: kunnen werken met grafische programma’s) voor de posten der Blazoenering en Vexillollogie en Zegelkunde


  Getekend op de 11de dag van de maand april in het jaar 1459 te Den Haag,[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   vr apr 15, 2011 9:40 pm

Citaat :
[rp]Aan het Volk van Holland,

Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal, Keizerlijke Heraut van Holland, de volgende feiten aan:


  Naar aanleiding van de verkiezing van de nieuwe Graaf van Holland, moge Jah hem helpen bij het doen bloeien van Holland, vragen wij volgende personen in de Gravenzaal in Den Haag hulde te brengen aan de Hollandse Graaf en hun respect te betuigen:

  • Heer Omenio d’Ursel en/of vrouwe Dolina d’Ursel-Tailleur, Graaf en Gravin van Hilversum en Medemblik.

  • Heer Jeanjacob de Gilraen, Graaf van Hoorn, Baron van Veurne en Heer van Azé en Dissé-sous-le-Lude

  • Heer Stephane Noë dela Mendoza, Graaf van Noorderwijkhout.

  • Vrouwe Nadiakie de Ligne, Gravin van Egmond.


  Volgende personen worden gevraagd leenhulde te brengen en trouw te zweren aan de Graaf van Holland:

  • Vrouwe Karanda de Mérode de Ligne, Gravin van Leerdam, Dame van IJsselmonde.

  • Vrouwe Lara Callisto-Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal.

  • Heer Colonel van Eckhardt, Burggraaf van Montfoort, Heer van Woerden en Blaricum

  • Heer Romerio Alexander Tailleur en/of Vrouwe Alyssa Ciara Tailleur Connor , Graaf en Gravin van Delft, Burggraaf en Burggravin van Den Briel, Heer en Dame van Lopik

  • Heer Raboude de Ligne en/of vrouwe Pippa de Ligne, Burggraaf en Burggravin van Vianen, Baron en Barones van Edam.

  • Vrouwe Elchan de Mérode van Amerongen , Barones van Ysselstein, Dame van Voorschoten en Laren.

  • Heer Louwrens Phoenix, Baron van Asperen, Heer van Cromstrijen.

  • Vrouwe Fleury Tailleur, Dame van Beverwijk.

  • Heer Onpc Connor, Heer van Zegwaert, Zaltbommel en Nieuwland.

  • Heer Sonho de Ligne, Baron van Liesveld, Heer van Poortugaal.

  • Heer Nikolaj de Ligne, Heer van Alkemade.

  • Heer Annando de Mérode van Appeldro, Heer van Landsmeer en Sion

  • Heer Thaddeus Angelus van den Kasteele, Heer van Reeuwijk en Spijk

  • Vrouwe Arkimbo Caitlin Callisto Tailleur, Burggravin van Wassenaar, Dame van Driemond

  • Heer Christiaan Blub van den Kasteele, Burggraaf van Breda, Baron van Krimpen, Heer van Oosterhout en Brandwijk, Ridder in de Orde der Teutonen,

  • Vrouwe Liquido Isabella Tailleur Connor, Dame van Haarlemmermeer

  • Heer Findecano Saralonde Tailleur, Heer van Zwijndrecht en Pijnacker


  Men mag zich laten presenteren door een echtgenoot of echtgenote bij de ceremonie. U heeft 15 dagen de tijd om uw hulde of leenhulde uit te voeren in de Gravenzaal in Den Haag. Uitzonderingen worden toegestaan in geval van in het klooster verblijvend en of eventuele andere particuliere gevallen. Indien men niet in Holland zelf verblijft, volstaat het een brief te sturen naar mijzelf met daarin de (leen)hulde.


Getekend op de 15ste dag van de maand april in het jaar des Herens 1459 in Den Haag,


[/rp]

Citaat :
Gravenzaal : http://kasteelvandenhaag.actieforum.com/t7686-de-gravenzaal-leenhuldes-aan-graaf-silvain-van-holland#140872
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   wo jun 08, 2011 10:01 pm

Citaat :
[rp]
  Aan allen die dit lezen,

  Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal, Keizerlijk Heraut van Holland, in samenspraak met het College der Hollandse Heraldiek de volgende feiten aan:


  • Het aanpassen van de banner van de Graaf/Gravin van Holland.

   Om een duidelijker onderscheid te maken tussen Graven/Gravinnen en Regenten en Regentes heeft het College der Hollandse Heraldiek besloten om de banner aan te passen in de volgende banners;

   Graaf van Holland:

   Gravin van Holland:

   Regent van Holland:

   Regentes van Holland:

  • Rechtzetting Orde van Verdienste van de Hollandse Leeuw

   Het College der Hollandse Heraldiek wil het volgende rechtzetten;
   De benoeming van Ariana Princess Of Light als Officier in de Orde van Verdienste van de Hollandse Leeuw, had moeten zijn Commandeur in de Orde van Verdienste van de Hollandse Leeuw. Ons welgemeende excuses hiervoor.


  • De volgende post in het College der Hollandse Heraldiek die open is voor kandidaturen:

   • Persevant der Genealogie
   • Persevant der Steekspelen   Volgende kwaliteiten zijn benodigd om te solliciteren:

   • inwoner zijn van het Graafschap Holland
   • een leeg strafblad bezitten (of althans vrij van recente beschuldigingen)
   • een goede motivatie hebben
   • een aanbevelingsbrief hebben van een lid van de Hollandse Adel (voor de posten van Heraut)
   • over een zekere kennis beschikken van tekenen en schilderen (hrp: kunnen werken met grafische programma’s) voor de posten der Blazoenering en Vexillollogie en Zegelkunde


  Getekend op de 8ste dag van de maand juni in het jaar 1459 te Den Haag,[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   zo jun 12, 2011 11:26 pm

Citaat :
[rp]
  Aan allen die dit lezen,

  Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Keizerlijk Heraut van Holland, in samenspraak met het College der Hollandse Heraldiek de volgende feiten aan:


  • De benoeming van Leon van Straeten in de functie van Hollands Persevant der Steekspelen.


  De volgende post in het College der Hollandse Heraldiek die open is voor kandidaturen:

  • Persevant der Genealogie  Volgende kwaliteiten zijn benodigd om te solliciteren:

  • inwoner zijn van het Graafschap Holland
  • een leeg strafblad bezitten (of althans vrij van recente beschuldigingen)
  • een goede motivatie hebben
  • een aanbevelingsbrief hebben van een lid van de Hollandse Adel (voor de posten van Heraut)
  • over een zekere kennis beschikken van tekenen en schilderen (hrp: kunnen werken met grafische programma’s) voor de posten der Blazoenering en Vexillollogie en Zegelkunde


  Getekend op de 12de dag van de maand juni in het jaar 1459 te Den Haag,[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   di jun 14, 2011 10:39 pm

Citaat :
[rp]Aan het Volk van Holland,

Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal, Keizerlijke Heraut van Holland, de volgende feiten aan:


  Naar aanleiding van de verkiezing van de nieuwe Gravin van Holland, moge Jah haar helpen bij het doen bloeien van Holland, vragen wij volgende personen in de Gravenzaal in Den Haag hulde te brengen aan de Hollandse Gravin en hun respect te betuigen:

  • Heer Omenio d’Ursel en/of vrouwe Dolina d’Ursel-Tailleur, Graaf en Gravin van Hilversum en Medemblik.

  • Heer Jeanjacob de Gilraen, Graaf van Hoorn, Baron van Veurne en Heer van Azé en Dissé-sous-le-Lude

  • Heer Stephane Noë dela Mendoza, Graaf van Noorderwijkhout.

  • Vrouwe Nadiakie de Ligne, Gravin van Egmond.

  • Heer Silvain de Ligne, Graaf van Arkel


  Volgende personen worden gevraagd leenhulde te brengen en trouw te zweren aan de Gravin van Holland:

  • Vrouwe Karanda de Mérode de Ligne, Gravin van Leerdam, Dame van IJsselmonde.

  • Vrouwe Lara Callisto-Tailleur, Gravin van Weesperkarspel, Barones van Bloemendaal.

  • Heer Colonel van Eckhardt, Burggraaf van Montfoort, Heer van Woerden en Blaricum

  • Heer Romerio Alexander Tailleur, Graaf van Delft, Burggraaf van Den Briel, Heer van Lopik

  • Heer Raboude de Ligne en/of vrouwe Pippa de Ligne, Burggraaf en Burggravin van Vianen, Baron en Barones van Edam.

  • Vrouwe Elchan de Mérode van Amerongen , Barones van Ysselstein, Dame van Voorschoten en Laren.

  • Heer Louwrens Phoenix, Baron van Asperen, Heer van Cromstrijen.

  • Vrouwe Fleury Tailleur, Dame van Beverwijk.

  • Heer Onpc Connor, Heer van Zegwaert, Zaltbommel en Nieuwland.

  • Heer Sonho de Ligne, Baron van Liesveld, Heer van Poortugaal.

  • Heer Nikolaj de Ligne, Heer van Alkemade.

  • Heer Annando de Mérode van Appeldro, Heer van Landsmeer en Sion

  • Vrouwe Arkimbo Caitlin Callisto Tailleur, Burggravin van Wassenaar, Dame van Driemond

  • Heer Christiaan Blub van den Kasteele, Burggraaf van Breda, Baron van Krimpen, Heer van Oosterhout en Brandwijk, Ridder in de Orde der Teutonen,

  • Vrouwe Liquido Isabella Tailleur Connor, Dame van Haarlemmermeer

  • Heer Findecano Saralonde Tailleur, Heer van Zwijndrecht en Pijnacker


  Men mag zich laten presenteren door een echtgenoot of echtgenote bij de ceremonie. U heeft 15 dagen de tijd om uw hulde of leenhulde uit te voeren in de Gravenzaal in Den Haag. Uitzonderingen worden toegestaan in geval van in het klooster verblijvend en of eventuele andere particuliere gevallen. Indien men niet in Holland zelf verblijft, volstaat het een brief te sturen naar mijzelf met daarin de (leen)hulde.


Getekend op de 14de dag van de maand april in het jaar des Herens 1459 in Den Haag,


[/rp]

Citaat :
Gravenzaal : http://kasteelvandenhaag.actieforum.com/t7822-leenhulde-gravin-alyssa-tailleur-connor-van-holland#144592
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   zo jun 19, 2011 8:32 pm

Citaat :
[rp]
  Aan allen die dit lezen,

  Bij dit schrijven kondigen wij, Gravin Lara Callisto Tailleur, Keizerlijk Heraut van Holland, in samenspraak met het College der Hollandse Heraldiek de volgende feiten aan:


  • Het ontslag van Silvain Nicolas Valentin Hugo de Ligne in de functie van Hollands Persevant der Blazoenering en Vexillollogie.

   Wegens afwezigheid vanaf 11 april van het jaar 1459 van Graaf Silvain de Ligne is er conform de regels een stemming geopend over het ontslag van Graaf Silvain de Ligne binnen het College der Hollandse Heraldiek. De meerderheid van de stemmen stemde voor het ontslag van Graaf Silvain de Ligne en dit gaat per direct in.


  De volgende post in het College der Hollandse Heraldiek die open is voor kandidaturen:

  • Persevant der Genealogie
  • Persevant der Blazoenering en Vexillollogie  Volgende kwaliteiten zijn benodigd om te solliciteren:

  • inwoner zijn van het Graafschap Holland
  • een leeg strafblad bezitten (of althans vrij van recente beschuldigingen)
  • een goede motivatie hebben
  • een aanbevelingsbrief hebben van een lid van de Hollandse Adel (voor de posten van Heraut)
  • over een zekere kennis beschikken van tekenen en schilderen (hrp: kunnen werken met grafische programma’s) voor de posten der Blazoenering en Vexillollogie en Zegelkunde


  Getekend op de 19de dag van de maand juni in het jaar 1459 te Den Haag,[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lara

avatar

Aantal berichten : 4055
Registration date : 25-12-07

Personage-beschrijving
Adelijke rang: Graaf
Spierkracht:
0/0  (0/0)

BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   zo jun 26, 2011 8:42 pm

Citaat :
[rp]Aan allen die dit lezen,

Wij, Alyssa Tailleur Connor, Gravin van Holland en Delft, Burggravin van Den Briel, Dame van Lopik, Heraut der genealogie, hebben, na consultatie van de Raad der Heraldiek en in samenspraak met de Keizerlijk Heraut van Holland besloten te benoemen tot erkende familie:

Familie di Saronno

Hoogwelgeboren Heer Say di Saronno, Heer van Bensschop en Officier in de Orde van Verdienste heeft vanaf heden de eer en het genoegen zijn familie in goede banen te houden en zichzelf Pater familias te noemen van familie di Saronno.Getekend op 25 juni van het jaar 1459 te Den Haag,Heraut der Genealogie

[/rp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aankondigingen van het College der Hollandse Heraldiek
Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Kasteel van Den Haag :: Noordoostelijke vleugel: de Hollandse Kanselarij :: Gang der Azuren Tongen-
Ga naar: